Met dank aan


Voor licht- en geluidsinstallatie gaan wij naar:

  Test12

Foto‚s:

  Netwerk Neede.nl

U vindt ons ook op:

  Gospelpodium.nl

Web-site hostingprovider:

  Ips

Erik is geluidsman. Hij zorgt ervoor dat alles beschaaft, helder en duidelijk overkomt. Als techneut, vrachtwagenchauffeur, monteur eenonmisbare kracht voor de band. By the way, zijn zangpartijen zijn ook niet te versmaden. 

Hanny zangeres en tevens secretaris.

Hermien beheert het repertoire en is onze contactpersoon. Het is goed mogelijk dat u haar al eens aan de telefoon heeft gesproken. Naast het vele regelwerk zingt Hermien als alt haar partijtjes. Soleert en doet natuurlijk ook mee in de koortjes.

Jan, zanger/gitarist én penningmeester.

Johan is aanstichter, voorzitter, toetsenist, componist, ook wel eens dirigent. Kortom wat doet die man nou niet. Veel nummers komen van zijn hand.

Daniëlle zangeres en één van de hoofdrolspelers van "Volg je hart"

Bart, drums

Remco, zanger gitarist

Bassist, vacant

Lisanne, zangeres en één van de hoofdrolspelers van "Volg je hart"

 

Meer dan muziek ....... het gaat ons om de inhoud. Gods woord heeft inhoud het geeft inhoud aan ons leven. Dit vindt u terug in al onze liederen en specials. Het genre is populair en bestaat deels uit Nederlandstalig en deels uit Engelstalig werk.

De band bestaat uit vier zangeressen, twee zanger-gitaristen, een basgitarist, een toetsenist, een drummer en een zanger-geluidstechnicus.

Lees meer over de historie van de band

Ben je basgitarist en zou je bij ons willen bassen neem dan contact op met:
Johan Vaags

Facebook